◽️ Dima Alyasso | Apotekschef

”Inget kan stoppa mig från att nå målen jag ha framför mig”Möt Dima Alyasso, en driven social affärskvinna som arbetar som apotekschef för båda apoteken i Arlanda Sky city och Airside.

Dima.jpg

Som chef för två apotek gäller det enligt Dima att vara väldigt social, positiv och kunna ha ett bra samarbete med företagen som ligger runt omkring. Utmaningen kring pandemin har verkligen satt Dima på prov, där vikten av att välkomna förändring och att vara ivrig att lära sig har varit avgörande för att lycka.

- Jag har alltid fått positiv energi av förändringar och är en person som gillar utmaningar och testa alla möjligheter som finns. Jag ser inga hinder och jag vet att det alltid finns en lösning. Många grannbutiker fick stänga, varsla och permittera sin personal, vilket var väldigt tufft att uppleva på plats och från en dag till en annan. Jag är inte rädd för utmaningar och inget kan stoppa mig från att nå målen jag har framför mig. Säger Dima.

Vad fick dig att vilja arbeta på apotek?

Jag har alltid gillat att stå på ett apotek där du båda möter kunder och hjälper de för en bättre hälsa, så det jag gör är det jag verkligen är bra på. Jag känner inte att det finns något svårt med mitt jobb just nu, utan utmaningar drivs jag inte fram och det är det jag gillar mest i mitt jobb.

Vad är roligast med ditt jobb?

Jag jobbar med hjärtat och det har jag alltid gjort. Den dagen jag känner att jobbet inte görs från hjärtat går jag vidare till andra utmaningar, det är det som har gjort att jag alltid har lyckats på mitt jobb, jag har alltid visat det bästa av mig.

Vad är viktigt för dig i mötet med dina kunder?

Att alltid ha med sig sitt leende, vara välkomnande och självsäker framför kunden. Det är viktigt att kunden känner sig trygg med oss! 

 

Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter och historier. Vill du också göra skillnad tillsammans med Dima? Du hittar våra lediga tjänster här nedan.

Lediga jobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor