Apotekschef till Nyköping

Södermanlands län
Ansök senast 2020-05-29

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Nyköping

Apoteksgruppen Nyköping är fortfarande under en uppbyggnads- och förändringsfas då apoteket öppnade så nyligen som i augusti 2017. Som apotekschef hos oss får du möjlighet att fortsätta utveckla apoteket i rätt riktning tillsammans med dina kollegor som i dagsläget består av ett mindre, familjärt och sammansvetsat team. Apoteksgruppen Nyköping är ett välfungerande apotek som är mycket omtyckt av både oss som arbetar här och våra kunder. I den här rollen arbetar du i nära samarbete med dina kompetenta och engagerade kollegor i regionen, framförallt din apotekschefskollega i Oxelösund där vi har ett bra samarbete och stöttar varandra med personal och utbildning. Vi ser fram emot att träffa dig för att prata mer!

Vi har öppet 09.00-18.00 på vardagar, 10.00-14.00 på lördagar och stängt på söndagar.

Din roll som Apotekschef

Vi söker nu en Apotekschef med farmaceutlegitimation har det övergripande ansvaret för resultat, försäljning, drift, kvalitet och medarbetarna på ditt apotek. Ditt uppdrag är att styrka verksamheten, inspirera och motivera dina medarbetare till att driva försäljning, bästa möjliga patientrådgivning och säkerställa att ni arbetar mot samma mål. För att nå era gemensamma mål coachar du dina medarbetare i deras dagliga arbeta och i deras utveckling.

Du leder ett team om tre medarbetare som tillsammans tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på hel- eller deltid. Tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande så tveka inte att kontakta oss!

Vad erbjuder vi dig?

Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig regionchef Annelie Gottfrid tel. 072-228 80 02.

Välkommen med din ansökan!

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen.

Kontaktperson

Annelie Gottfried

annelie.gottfried@apoteksgruppen.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %