Apotekschef till Åby

Östergötlands län
Ansök senast 2020-06-12

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Åby

Hos Apoteksgruppen Åby får du vara med och bygga upp ett nytt team tillsammans med dina kollegor. Du kommer in i ett läge där det finns goda möjligheter att fortsätta utveckla och påverka apotekets framtid, så som samarbetet med närliggande vårdcentral. Vi ligger i nära anslutning till både Coop, Åby vårdcentral och folktandvården vilket gör att vi har ett ständigt flöde av kunder och att kundernas ärenden är varierande vilket är roligt och ger oss som arbetar här en variation i vardagen. Vårt största fokus är våra kunder, och vi arbetar aktivt med att hela tiden förbättra kundens upplevelse på vårt apotek. Vi tycker om att arbeta nära dig som kund och vi fokuserar på att vara personliga och professionella i vår rådgivning. Vi ser fram emot att träffa dig för att berätta mer!

Vi har öppet 09.00-17.30 på vardagar, stängt på helger.

Din roll som Apotekschef

Vi söker nu en Apotekschef med farmaceut legitimation som har det övergripande ansvaret för resultat, försäljning, drift, kvalitet och medarbetarna på ditt apotek. Ditt uppdrag är att styrka verksamheten, inspirera och motivera dina medarbetare till att driva försäljning, bästa möjliga patientrådgivning och säkerställa att ni arbetar mot samma mål. För att nå era gemensamma mål coachar du dina medarbetare i deras dagliga arbeta och i deras utveckling.

Du leder ett team som tillsammans tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på hel- eller deltid. Tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande så tveka inte att kontakta oss!

Vad erbjuder vi dig?

Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig regionchef Annelie Gottfrid telefonnummer 072-228 80 02.

Välkommen med din ansökan!

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen.

Kontaktperson

Annelie Gottfried

annelie.gottfried@apoteksgruppen.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %