Butikschef till Gävle Strand

Gävleborgs län
Ansök senast 2020-06-07

Vi söker nu en Butikschef till vårt nyöppnade apotek i Gävle Strand! Har du erfarenhet av en ledande roll inom retail och trivs i en dynamisk och föränderlig miljö? Om du drivs av att bygga, utveckla och påverka, då ska du fortsätta läsa. Vi på Apoteksgruppen vill ta stora kliv på apoteksmarknaden, där du kommer vara en viktig pusselbit i vår fortsatta framgångssaga! Känner du igen dig? Då vill vi prata med just dig!

Apoteksgruppen Gävle Strand

Hos Apoteksgruppen Gävle Strand får du vara med att starta, driva och utveckla vårt nyöppnade apotek i Gävle. Det är en stor satsning i ett nyetablerat område där du kommer leda en större personalgrupp på ett av våra större apotek. Apoteket ligger bra till i Gävle med gångavstånd till centrum, i närheten av en matbutik och andra butiker vilket medför bra kundflöde och mycket rörelse i området. Vi arbetar aktivt med att upprätthålla ett gott klimat på våra apotek, både för våra kunder och för oss som arbetar på Apoteksgruppen. Nu söker vi en Butikschef som kan skapa ett starkt team för att fortsätta göra förändring för dig och din hälsa!

Vi har öppet 09:00-19:00 på vardagar, 10:00-15:00 på lördagar och 11:00-15:00 på söndagar.

Din roll

Som Butikschef hos Apoteksgruppen Gävle Strand har du det övergripande ansvaret för resultat, försäljning, drift, kvalitet och medarbetarna på ditt apotek. Ditt uppdrag är att styrka verksamheten, inspirera och motivera dina medarbetare till att driva försäljning, bästa möjliga patientrådgivning och säkerställa att ni arbetar mot samma mål. För att nå era gemensamma mål coachar du dina medarbetare i deras dagliga arbeta och i deras utveckling.

I den här rollen leder du en stor personalgrupp på ett av våra större apotek och ni ansvarar tillsammans för apoteket och med stort engagemang skapar ni en kundupplevelse i världsklass! Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande så tveka inte att kontakta oss!

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande roll från retailbranschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av rekrytering och bemanning samt arbetat mycket med coachning och med att motivera dina medarbetare. Du har erfarenhet av arbete med fokus på försäljning och siffror på en konkurrensutsatt marknad.

Som person ser vi att du trivs i en föränderlig miljö där du snabbt kan skifta om till nya förhållanden och du är ödmjuk och prestigelös i ditt ledarskap. Vidare tar du stort ansvar för ditt arbete och dina medarbetare i alla situationer. Genom att förstå våra kärnvärden; Bry oss på riktigt, Ligga steget före och Visa verklig skillnad kommer du snabbt att bli en viktig del hos oss på Apoteksgruppen.

Vad erbjuder vi dig?

Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig regionchef Maria Fallström tel. 072-228 80 58.

Välkommen med din ansökan!

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen.

Kontaktperson

Maria Fallström

maria.fallstrom@apoteksgruppen.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %