IT Support

Stockholms län

Vi välkomnar nu en medarbetare till vår IT support! Engagemang för oss är att bry sig på riktigt och att vilja råda och hjälpa på ett sätt som gör verklig skillnad - vi söker dig som likt oss är engagerade och trivs med att ge god service. Har du dessutom ett stort intresse för IT? Då är det dig vi söker!

Din roll

Som IT Support hos oss arbetar du i ett sammansvetsat team om sju kollegor som tillsammans ansvarar för att supportera våra kollegor på apoteken och kontoret med IT-relaterade ärenden. Vi har en bred support där vi hjälper med allt från kontohantering, applikationer till hårdvara. Då du äger dina ärenden från början till slut kommer du att ha varierande arbetsuppgifter och få bred kompetens. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

 • Registrera, följa upp och lösa ärenden och incidenter. Vi tar emot ärenden via telefon, mail och ärendehanteringssystem.
 • Felsökning och åtgärdsarbete.
 • Följa upp och utvärdera ärenden för att ta fram och föreslå proaktiva åtgärder.
 • Kontakt med externa parter så som leverantörer i samband med ärenden.
 • Uppdatera material som finns sökbart, både internt för IT Support och för apotek och huvudkontor.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Vår support har öppet vardagar 07:30-18:00 samt lördagar 09:00-13:00, vi tillämpar ett rullande schema och helgjobb förekommer därför ibland. Du rapporterar till Support Manager IT och välkomnas till vårt nya fina huvudkontor i Stadshagen.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort intresse för IT och viss kunskap sedan tidigare, men framförallt en vilja att lära. Det är meriterande om du arbetat i vårt affärssystem Navision eller vårt ärendehanteringssystem Jira. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift både på svenska och engelska.

Som person är du mycket angelägen om att ge god service till dina kollegor runt om i landet och är duktig på att kommunicera i tal och skrift. Du tar stort ansvar i ditt arbete, och försöker alltid hjälpa ditt team på bästa sätt och prioriterar laget framför jaget.

Vad erbjuder vi dig?

Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Apoteksgruppen som kedja är sedan 2018 är en del av den internationella koncernen Euroapotheca. Tillsammans har vi höga ambitioner att växa och utvecklas, både som apoteksaktör och som arbetsgivare. För att kunna göra det söker vi branschens mest engagerade medarbetare som vill vara med oss på en stark tillväxtresa där du och din insats kommer att göra skillnad. Är det du? Då är du varmt välkommen att skicka oss din ansökan.

Din ansökan

Ansök redan idag då urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill ha din ansökan senast 7 juni 2020. I din ansökan vill vi se ditt CV, det går också bra att ansöka med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringspartner Sofia Lindqvist, tel. 072 – 050 35 73.

Välkommen med din ansökan!

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet. Apoteksgruppen är en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss.

Kontaktperson

Sofia Lindqvist

sofia.lindqvist@apoteksgruppen.se

072-050 35 73

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %