Kundtjänst- och Kontorschef/Office Manager

Stockholms län

Vi välkomnar nu en Kundtjänst- och Kontorschef/Office Manager som med stor ansvars- och servicekänsla ansvarar för att bygga upp och utveckla vår kundtjänst och reception. Har du erfarenhet av att bygga upp en kundtjänst, älskar du att ge service i världsklass och går du igång på visionen att bli ”Sveriges hälsosammaste kontor”? Då är det här rätt möjlighet för dig!

Din Roll

Som Kundtjänst- och Kontorschef/Office Manager hos oss har du en kombinerad och varierande roll. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att bygga upp, utveckla och förbättra vår kundtjänst. Du arbetar tillsammans med ditt team för att leverera marknadens bästa kundtjänst och är i viss utsträckning även operativ i kundtjänsten. Resterande del av rollen är som Office Manager där du ansvarar för att leverera och utveckla den service som vi ger till besökare och kollegor på vårt fantastiska kontor. Du ansvarar för kontoret, vilket innebär fullt ansvar för inköp, drift och underhåll avseende kontorsfrågor. Du arbetar med att förhandla och finna smidiga lösningar för avtal med resebyråer, hotellavtal och övriga avtal kopplat till kontoret. Rollen innebär personalansvar för dina medarbetare i kundtjänsten och receptionen. I rollen rapporterar du till People Director Sofie Almqvist Gärtner.

Du välkomnas till vårt huvudkontor i Stockholm, som under våren flyttade till nya fina lokaler i Stadshagen/Hornsberg där samtliga arbetar aktivitetsbaserat. Vi som arbetar här har ett gemensamt mål och arbetar för att vara Sveriges hälsosammaste kontor.

Din Profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser att du tidigare har varit med och ansvarat för att bygga upp och utvecklat en kundtjänst, gärna inom retail. Meriterande om du har erfarenhet av och har varit med och implementerat att möta kunden via chattfunktioner i olika sociala medier, så som Facebook och Instagram mm. Vidare har du en god kommunikativ förmåga, både på svenska och engelska i tal och skrift.

Som person har du hög servicekänsla och drivs av att hjälpa andra. Du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och lämnar inget åt slumpen. Genom att dessutom förstå våra kärnvärden: Bry oss på riktigt, Ligga steget före och Visa verklig skillnad kommer du snabbt att bli en viktig del hos oss på Apoteksgruppen.

Apoteksgruppen kan erbjuda dig

Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på den svenska apoteksmarknaden, med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare, ambitiösa och kompetenta medarbetare och behövande kunder på en konkurrensutsatt marknad.

Vill du vara med oss på en stark tillväxtresa där du och din insats kommer att göra skillnad, då är du varmt välkommen att skicka din ansökan till oss.

Ansökan

Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss. Vi önskar ha din ansökan senast 7 augusti 2020. Du kan ansöka direkt i mobilen enbart med din LinkedInprofil, alternativt med ditt CV om du har det tillgängligt. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryteringspartner Sofia Lindqvist på sofia.lindqvist@apoteksgruppen.se. Vi är tillbaka efter semester den 3 augusti så vi kommer att besvara ditt mail efter det.

Varmt välkommen med din ansökan!

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. I Sverige har Apoteksgruppen 190 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen.

Kontaktperson

Sofia Lindqvist

sofia.lindqvist@apoteksgruppen.se

072 050 35 73

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %