Test Manager

Stockholms län
Ansök senast 2020-08-16

Vi välkomnar nu en Test Manager till vårt projektteam som med stort ansvar och engagemang driver Apoteksgruppens byte av affärssystem. Har du erfarenhet av testplanering och testledning av större projekt och motiveras likt oss av att visa verklig skillnad? Då är det här rätt möjlighet för dig!

Din roll

Som Test Manager hos oss är ditt huvudsakliga ansvarsområde att leda och ansvara för testarbetet kopplat till vårt nya affärssystem, baserat på Microsoft Business Central, LS Central och LS Pharma. I rollen ingår att ansvara för våra testmiljöer, skriva testplaner, utforma och ta fram teststrategier för testernas struktur och genomförande, granskningar, bugguppföljning och skriva testrapporter. Inledningsvis ansvarar du för att ta fram och säkerställa en lämplig och kvalitativ testgrupp för att sedan boka tester och instruera testgruppen om genomförandet av testerna. I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa att samtliga behov och krav har godkända acceptanskriterier, att större UAT genomförs och dokumenteras, att varje sprint testas och följs upp samt bidra till att bra testrutiner finns i förvaltningen av det framtida systemet. Du arbetar i nära samarbete med en större projektgrupp bestående av flera olika verksamhetsområden samt implementationspartners. I rollen rapporterar du till Head of IT.

Tjänsten är en visstidsanställning med start enligt överenskommelse till månadsskiftet maj/juni 2021 med möjlighet till förlängning.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat som testledare i större projekt och har bred kompetens av testledning i agila projekt. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom retail. Meriterande om du har certifiering i tex ISTQB eller motsvarande, samt gärna kompetens i LS Central och Microsoft Business Central.

Som person är du noggrann och detaljerad och lämnar ingenting åt slumpen. Du är självgående och tar stort ansvar för ditt eget arbete och du fungerar väl i samarbete med andra. Då rollen innebär många kontaktytor är du kommunikativ, både på svenska och engelska då kommunikationen inom projektgruppen mestadels kommer att vara på engelska.

Vad erbjuder vi dig?

Apoteksgruppen erbjuder dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Din ansökan

Låter det intressant och som din nästa utmaning? Skicka in din ansökan redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera ditt CV, om du inte har ditt CV tillgängligt just nu kan du ansöka direkt i mobilen enbart med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringspartner Sofia Lindqvist på sofia.lindqvist@apoteksgruppen.se. Vi är tillbaka efter semester den 3 augusti och kommer att behandla ansökningar och besvara mail efter det.

Varmt välkommen med din ansökan!

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet. Apoteksgruppen är en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss.

Kontaktperson

Sofia Lindqvist

sofia.lindqvist@apoteksgruppen.se

072 050 35 73

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %