Farmaceut till Solna, Frösunda (franchise)

Stockholms län
Ansök senast 2020-08-18

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Solna, Frösunda

Apoteksgruppen Solna, Frösunda är ett nytt tillskott bland våra franchiseapotek. Du arbetar tillsammans med vår franchisetagare och ni har ett gemensamt ansvar för apotekets drift, utveckling och framtid. Hos Apoteksgruppen Solna, Frösunda får du ett stort ansvar och möjlighet att vara involverad i alla områden som rör apoteket. För rätt person får du stora möjligheter att utvecklas i din roll och kan på sikt arbeta som LMA eller apotekschef. Apoteket är beläget i Frösunda som är omringat av matbutik, bostadsområden, restauranger och kontorskomplex. Vi är placerade med gångavstånd till pendeltåg och Mall of Scandinavia. Apoteket har ett ständigt kundflöde och många av våra kunder är stamkunder som vi känner väl, vilket både vi och kunderna uppskattar. Hos våra kunder är det blandat recept- och egenvårdskunder, vilket är utmanande och roligt för oss som arbetar här. Nu söker vi dig som vill vara med och bidra för apotekets utveckling!

Vi har öppet 09:00-18:00 på vardagar, 10:00-14:00 på lördagar och stängt söndagar. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Hel- eller deltid kan diskuteras.

Din roll som Farmaceut

Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel, egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Du arbetar för vår franchisetagare som verkligen bryr sig om sina medarbetare och kunder – på riktigt! Tillsammans tar ni ansvar för apotekets utveckling och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass.

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Har du tidigare erfarenhet inom egenvårdsförsäljning är det meriterande. Hos oss får du stora utvecklingsmöjligheter i din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Vad erbjuder vi dig?

Apoteksgruppen erbjuder dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Urval till intervjuer sker löpande, så ansök redan idag! Om du inte har ditt CV tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta vår franchisetagare Sajjad Ahmed på tel. 073 567 63 21.

Varmt välkommen med just din ansökan!

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen!

Kontaktperson

Sajjad Ahmed

frosunda@apoteksgruppen.se

0735676321

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %