Farmaceut till Ytterby (franchise)

Västra Götalands län
Ansök senast 2020-08-30

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Ytterby

Apoteksgruppen Ytterby är ett franchiseapotek och våra ägare kommer även driva vårt nystartade apotek, Apoteksgruppen Krokslätt. Hos Apoteksgruppen Ytterby är du en del av ett glatt och sammansvetsat gäng om 3 medarbetare som kommer ha ett nära samarbete med Apoteksgruppen Krokslätt. Apoteket ligger vid centralstationen för dig som pendlar, med endast 20 minuters resa till centrala Göteborg. Apoteksgruppen Ytterby ligger i närheten av vårdcentral och andra vårdinstanser som vi har ett nära och fint samarbete med. Vi har en stor variation hos våra kunder, vilket är utmanande för oss som arbetar här. Vi är måna om att bibehålla en god arbetsmiljö och brinner för att ge våra kunder den bästa servicen! Du får stora möjligheter att utvecklas i din roll och kan på sikt även axla rollen som LMA.

Vi har öppet 08:00-18:00 på vardagar och stängt helger. I tjänsten förekommer även helgarbete på Apoteksgruppen Krokslätt. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Hel- eller deltid kan diskuteras.

Din roll som Farmaceut

Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel, egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Du arbetar för våra franchisetagare som verkligen bryr sig om sina medarbetare och kunder – på riktigt! Tillsammans med ditt team tar ni ansvar för apotekets utveckling och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass.

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Hos oss får du stora utvecklingsmöjligheter i din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Vad erbjuder vi dig?

Apoteksgruppen erbjuder dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Urval till intervjuer sker löpande, så ansök redan idag! Om du inte har ditt CV tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta vår franchisetagare Kathy Zemiran på tel. 073 724 22 80.

Varmt välkommen med just din ansökan!

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen!

Kontaktperson

Kathy Zemiran

kathy.zemiran@apoteksgruppen.se

0737242280

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %