Egenvårdsrådgivare till Täby, Näsby Park (franchise)

Stockholms län
Ansök senast 2020-10-04

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Täby, Näsby Park

Apoteksgruppen Täby, Näsby Park är ett franchiseapotek och våra ägare driver även Apoteksgruppen Knivsta, Huddinge och Upplands Väsby. Hos Apoteksgruppen Täby, Näsby Park är du en del av ett glatt och sammansvetsat gäng som har roligt tillsammans. Du får stor möjlighet att utvecklas i din roll då vi aktivt satsar på våra medarbetares kompetens och utveckling. Du ges möjligheten till utbildningar och mentorskap - vi investerar i dig på riktigt! Vi är måna om att bibehålla en god arbetsmiljö och brinner för att ge våra kunder den bästa servicen! Apoteket är beläget i Näsby Park, ett mindre centrum, där vi har kunder både från orten och närliggande områden. Vi har en bra kontakt med våra kunder och många av våra kunder är stamkunder. Nu söker vi en duktig säljare inom egenvård som kan ta vår egenvårdsförsäljning till nästa nivå!

Vi har öppet 09:00-19:00 på vardagar, 10:00-16:00 på lördagar och stängt söndagar. Våra öppettider möjliggör flexibel schemaläggning för dig som medarbetare hos oss! Tjänsten är en tillsvidareanställning. Hel- eller deltid kan diskuteras.

Din roll som Egenvårdsrådgivare

Ditt viktigaste uppdrag som Egenvårdsrådgivare är att se och hjälpa våra kunder till en god hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från försäljning, kassahantering och rådgivning av våra egenvårdsprodukter, till exponering, beställning av varor och lagerhantering. Att driva försäljning med omtanke och kundfokus är något du finner stimulerande och utvecklande. Du delar gärna med dig av ett leende till såväl kunder som kollegor. Du arbetar tillsammans med ett team som tillsammans tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass.

Vi söker dig som är utbildad egenvårdsrådgivare/apotekstekniker och har erfarenhet från en liknande roll inom apoteksbranschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av lagervård. Hos oss får du använda din kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Vad erbjuder vi dig?

Apoteksgruppen erbjuder dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Urval till intervjuer sker löpande, så ansök redan idag! Om du inte har ditt CV tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta vår franchisetagare Nevin Esmer Tekin på tel. 073 614 74 62.

Varmt välkommen med just din ansökan!

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen!

Kontaktperson

Nevin Esmer Tekin

Nevin.tekin@apoteksgruppen.se

073-614 74 62

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %