Egenvårdsansvarig till Västerås

Västmanlands län
Ansök senast 2020-10-11

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Västerås, Oxbacken

Hos Apoteksgruppen Västerås, Oxbacken får du vara en del av ett familjärt gäng med en stark teamkänsla och gemenskap! Vi har tillsammans skapat en trevlig stämning på apoteket där alla tycker om att komma till jobbet men också har en bra balans mellan arbete och fritid. Apoteksgruppen Västerås, Oxbacken ligger centralt och i anslutning till Vårdcentralen vilket gör att vi har ett ständigt kundflöde på apoteket. Många av våra kunder är stamkunder som vi har utvecklat en personlig relation med vilket både vi och kunderna uppskattar. Vårt största fokus är våra kunder och att erbjuda dem den absolut bästa servicen. Vi är personliga och professionella i varje kundmöte och bryr oss om dig på riktigt, både dig som kund och medarbetare. Nu söker vi en Egenvårdsansvarig med hög ansvarskänsla och kan ta vår egenvård till nästa nivå!

Vi har öppet 08.30-18.00 på vardagar, 10.00-14.00 på lördagar och stängt på söndagar. Tjänsten är en tillsvidareanställning där hel- eller deltid kan diskuteras.

Din roll som Egenvårdsansvarig

Ditt viktigaste uppdrag som Egenvårdsansvarig är att se och hjälpa våra kunder till en god hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från försäljning, kassahantering och rådgivning av våra egenvårdsprodukter likväl det receptbelagda - med din receptbehörighet - till exponering, beställning av varor och lagerhantering. Att driva försäljning med omtanke och kundfokus är något du finner stimulerande och utvecklande. Du delar gärna med dig av ett leende till såväl kunder som kollegor. Du arbetar tillsammans med ett team som tillsammans tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.  

Vi ser gärna att du är utbildad Apotekstekniker med receptbehörighet samt har några års erfarenhet från en liknande roll på apotek. Hos oss får du använda din kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Vad erbjuder vi dig?

Apoteksgruppen erbjuder dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Urval till intervjuer sker löpande, så ansök redan idag! Om du inte har ditt CV tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig apotekschef Olga German tel. 070-400 44 85.

Varmt välkommen med just din ansökan!

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen!

Kontaktperson

Olga German

olga.german@apoteksgruppen.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %