Manager IT Support

Stockholms län
Ansök senast 2020-09-30

Vi välkomnar nu en chef till vår IT Support! Vår support tar många spännande kliv i rätt riktning och söker nu en kollega att leda och utveckla arbetet med supportfunktionen. Har du erfarenhet av ledarskap samt erfarenhet av operativt arbete i en IT Support? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Din Roll

Som Manager IT Support ansvarar du för att planera och leda arbetet på såväl strategisk som operativ nivå för att säkerställa en effektiv och kvalitativ service till kollegorna på våra 200 apotek och till vårt huvudkontor. Du leder och fördelar ansvarsområden i vår support bestående av sex medarbetare vars huvudsakliga arbete är att hantera ärenden i vårt ärendehanteringssystem Jira. Som ledare säkerställer du flexibilitet i schemaläggning och att dina medarbetare utvecklas i sin kompetens. Vidare ansvarar du för att utveckla och följa upp KPI:er relevanta för ärendehanteringen och utifrån detta vidtar relevanta åtgärder för att säkerställa att vi ger våra kollegor en service i världsklass. Vi är i en utvecklingsfas där det också kommer krävas av dig som chef att du inte är rädd att hugga i där det behövs, och kan ta egna ärenden.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med inledande provanställning, med start så snart som möjligt men med hänsyn till uppsägningstid. Du välkomnas till vårt fina huvudkontor i Stadshagen och rapporterar till Head of IT.

Din Profil

Vi söker dig som har erfarenhet av både en roll som IT Support medarbetare och som chef eller Team Lead för en supportfunktion, vi är en funktion där alla hjälps åt och supportkompetens är viktig. Erfarenhet av affärssystemet Navision och ärendehanteringssystemet Jira är meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Som person ser vi att du är prestigelös i att vara operativ, har ett brinnande intresse för att inspirera och se dina medarbetare växa och utvecklas. Vidare har du en affärsmässig och serviceinriktad attityd till ditt arbete. Genom att dessutom förstå våra kärnvärden; Bry oss på riktigt, Ligga steget före och Visa verklig skillnad kommer du snabbt att bli en viktig del hos oss på Apoteksgruppen.

Apoteksgruppen kan erbjuda dig

Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på den svenska apoteksmarknaden, med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare, ambitiösa och kompetenta medarbetare och behövande kunder på en konkurrensutsatt marknad.

Vill du vara med oss på en stark tillväxtresa där du och din insats kommer att göra skillnad, då är du varmt välkommen att skicka din ansökan till oss.

Ansökan

Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil samt svar på några frågor i ansökningsformuläret som är relevanta för anställningen. Vi önskar ha din ansökan senast 30 september 2020. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta vår rekryteringspartner Sofia Lindqvist tel. 072-050 35 73.

Varmt välkommen med din ansökan!

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. I Sverige har Apoteksgruppen 190 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen.

Kontaktperson

Sofia Lindqvist

sofia.lindqvist@apoteksgruppen.se

072 050 35 73

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %