Öppen ansökan - Praktisk tjänstgöring

Hela Sverige

Välkommen till Apoteksgruppen

Vi på apoteksgruppen är mitt i en utvecklingsfas där vi ständigt söker engagerade och drivna medarbetare som vill vara med oss på resan framåt. Våra apotek sträcker sig över hela Sverige, så förhoppningsvis har vi ett apotek för just dig! Vi vill därför erbjuda dig som just klarat ditt kunskapsprov en fantastisk möjlighet att få in en fot i vår organisation via den praktisk tjänstgöringen som sträcker sig i 6 månader.

Din praktik

På apoteksgruppen vill vi visa att vi bryr oss på riktigt. Därför är din praktik hos oss väldigt viktig. Vi söker nu dig som delar vårt stora intresse för hälsa och kundbemötande. Under tjänstgöringen hos oss får du möjligheten att visa dina praktiska kunskaper och din lämplighet för yrket. Samtidigt får du en inblick i hur den svenska apoteksverksamheten fungerar. Hos oss får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Din ansökan

I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig Rekryterare Emil Stighäll

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Apoteksgruppen Rekrytering

rekrytering@apoteksgruppen.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Öppen ansökan - Praktisk tjänstgöring
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %