Öppen ansökan - Studenter

Hela Sverige

Välkommen till Apoteksgruppen

Vad sägs om att säsong i Åre och varva skidåkning med att samla på dig viktiga erfarenheter inom farmaci? Eller kanske att bo på Gotland en sommar med närmsta kursarna? Vi har många spännande erbjudanden över hela landet. Därför vill vi erbjuda dig som student en fantastisk möjlighet att få in en fot i vår organisation.

Din roll

Apoteksgruppen är mitt i en utvecklingsfas där vi mer än gärna delar med oss av vår kunskap och samtidigt visa att vi lever vårt kärnvärde: Vi bryr oss på riktigt. Men vi vill även få möjligheten att lära av dig som student. Som student ser vi gärna att du vill göra verklig skillnad och att med stor omtanke förbättra människors välmående – varje dag. Vi på Apoteksgruppen erbjuder dig som student ett omväxlande arbete där din utpräglade servicekänsla värdesätts och där du får göra din röst hörd och utvecklas. Om du dessutom kittlas av tanken att driva ett eget apotek i framtiden så råkar vi vara den enda aktören som kan erbjuda dig det. Kan det bli bättre?

Vi kan erbjuda dig extrajobb under terminerna, sommar- eller säsongsjobb. Och om matchningen känns bra både för dig och oss så vill vi självklart diskutera en tillsvidareanställning om det är vad du strävar efter.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera ditt CV och ditt personliga brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Nathalie Salle.

Välkommen med din ansökan!

//Vännerna på Apoteksgruppen

Kontaktperson

Apoteksgruppen Rekrytering

rekrytering@apoteksgruppen.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Öppen ansökan - Studenter
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %