Apotekschef till Nora

Örebro län

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Det bästa med att jobba på Apoteksgruppen Nora

Som Apotekschef välkomnas du till ett starkt och välfungerande apotek med gott renommé. Teamet består av ett väldigt bra arbetslag med en god gemenskap och apoteket ligger i toppen på våra nöjt kundindex undersökningar. Apoteket har en bra ekonomi och ett nära samarbete med vården på orten vilket vi värderar högt. Vi är måna om våra medarbetares utveckling och har satta riktlinjer och rutiner för kompetensutveckling för såväl Farmaceuter som Apotekschefer. Utöver en intern ledarskapsutbildning på Apoteksgruppen erbjuder vi dig ett mentorskap din närmsta tid som Apotekschef där du får stöttning av en befintlig chef på närliggande ort.

Din roll som Apotekschef

Vi söker nu en legitimerad Farmaceut som har det övergripande ansvaret för resultat, försäljning, drift, kvalitet och medarbetare på ditt apotek. Ditt uppdrag är att styra verksamheten, inspirera dina medarbetare och säkerställa att ni gör det ni beslutat göra. För att nå dina mål coachar du dina medarbetare i deras dagliga arbete och i deras utveckling.

Du leder ett team om åtta kollegor som tillsammans tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Apoteksgruppen Nora ligger ett stenkast från Nora station och våra öppettider är vardagar 09:00-18:00 och helger 10:00-14:00.

Vad erbjuder vi dig?

Ett roligt arbete där du får möjlighet att utvecklas, både genom att växa i arbetet och genom vår egen Apoteksgruppen Akademi. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. Vi bryr oss om hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Apoteksgruppen som kedja är i en spännande utvecklingsfas då vi sedan 2018 är en del av den internationella koncernen Euroapotheca. Tillsammans har vi höga ambitioner att växa och utvecklas, både som apoteksaktör och som arbetsgivare. För att kunna göra det söker vi branschens mest engagerade medarbetare som vill vara med oss på resan!

Vårt engagemang sträcker sig också utanför apoteket – bland annat genom vårt samarbete med svenska FN-förbundets projekt Flicka som syftar till att stärka flickors rättigheter och förhindra barnäktenskap och könsstympning.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, urval sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil.


Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Elnoosh Farhoudfar

elnoosh.farhoudfar@weselect.com

0737 07 04 83

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Apotekschef till Nora
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %