Farmaceut till Norrköping

Östergötlands län

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Det bästa med att jobba på Apoteksgruppen Norrköping

Vi på Apoteksgruppen Norrköping Kungsgatan tar nu nya tag i samband med att vi välkomnar vår eftertraktade Apotekschef som tillträder i slutet av april och initierar en ny arbetsgrupp där vi nu söker en driven och engagerad Farmaceut! Vi är ett apotek med en härlig stämning där vi ställer upp för varandra och har trevliga kunder. Vi har återkommande kunder och satsar extra på att göra varje enskilt möte personligt med våra kunder. Nu söker vi dig som delar vårt intresse för hälsa och kundbemötande där fokus ligger på att du ska använda dig av din kompetens och ge kunden bästa möjliga kundupplevelse.

Din roll som Farmaceut

Vi ser att du som söker är legitimerad Receptarie eller Apotekare på jakt efter ett omväxlande arbete där din utpräglade servicekänsla värdesätts. Hos oss har du möjlighet att arbeta som Läkemedelsansvarig eller utbilda dig till det! Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel och egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Här får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Du arbetar tillsammans med ett team som tillsammans tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning och hel- eller deltid kan diskuteras. Urval till intervjuer sker löpande, så tveka inte att kontakta oss snabbt! Våra öppettider på Kungsgatan är vardagar 9–18 samt lördagar 10–14.

Vad erbjuder vi dig?

Ett roligt arbete där du får möjlighet att utvecklas, både genom att växa i arbetet och genom vår egen Apoteksgruppen Akademi. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. Vi bryr oss om hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Apoteksgruppen som kedja är i en spännande utvecklingsfas då vi sedan 2018 är en del av den internationella koncernen Euroapotheca. Tillsammans har vi höga ambitioner att växa och utvecklas, både som apoteksaktör och som arbetsgivare. För att kunna göra det söker vi branschens mest engagerade medarbetare som vill vara med oss på resan!

Vårt engagemang sträcker sig också utanför apoteket – bland annat genom vårt samarbete med svenska FN-förbundets projekt Flicka som syftar till att stärka flickors rättigheter och förhindra barnäktenskap och könsstympning.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, i din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Elnoosh Farhoudfar

elnoosh.farhoudfar@weselect.com

0737 07 04 83

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Farmaceut till Norrköping
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %