Junior Redovisningsekonom

Stockholm
Ansök senast 2019-08-11

Har du erfarenhet av redovisningsarbete, är en person som trivs med att arbeta i team och vill vara med på Apoteksgruppens framtidsresa? Apoteksgruppen välkomnar nu två juniora redovisningsekonomer till sitt kontor i centrala Stockholm!

Apoteksgruppen har sedan en tid tillbaka påbörjat resan från en serviceorganisation till en centralstyrd organisation. Det är något vi är väldigt stolta över samtidigt som vi värnar om vårt DNA – att vi också erbjuder franchise. Att driva två typer av affärsmodeller är vi de enda i branschen som erbjuder och ser därför på framtiden med stor spänning. Låter det här intressant? Sök redan idag!

Din roll

I rollen som junior redovisningsekonom arbetar du nära redovisningsekonomen och rapporterar till Head of Accounting & Financial Control. Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för redovisning och vill bredda sin kompetens inom ekonomiområdet. I dina arbetsuppgifter ingår i huvudsak kund- och leverantörsreskontra, men även balansavstämningar. Vidare ingår följande i dina arbetsuppgifter:

• Fakturering

• Leverantörsfakturaflöden

• Bankavstämningar

• Påminnelseprocess

Vem är du?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet och förståelse för ekonomiflöde och processer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en liknande roll. Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska då engelska är koncernspråk.

För att trivas i den här rollen ser vi att du är noggrann i ditt arbetssätt och inte lämnar något åt slumpen. Då teamet är litet och tight, och präglas av mentaliteten ”Alla hjälper alla” söker vi dig som är en prestigelös lagspelare.

Vad erbjuder vi dig?

Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare, intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Apoteksgruppen som kedja är sedan 2018 är en del av den internationella koncernen Euroapotheca. Tillsammans har vi höga ambitioner att växa och utvecklas, både som apoteksaktör och som arbetsgivare. För att kunna göra det söker vi branschens mest engagerade medarbetare som vill vara med oss på en stark tillväxtresa där du och din insats kommer att göra skillnad. Är det du? Då är du varmt välkommen att skicka oss din intresseansökan.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast söndagen den 11 augusti 2019. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. I din ansökan vill vi se ditt CV och ditt personliga brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Maria Sjöman, tel. 0727-474242.

Välkommen med din ansökan!


Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet. Apoteksgruppen är en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss.

Kontaktperson

Maria Sjöman

maria.sjoman@weselect.com

0727 - 47 42 42

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Junior Redovisningsekonom
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %