FarmaceutPoolare

Sverige
Ansök senast 2019-11-01

Kära farmaceut! Läs noggrant nu, vi har något spännande på gång. Vi vänder oss till dig som är en slipad apotekare eller receptarie men som inte har behovet av att vara på samma apotek varje dag. Som är ute efter mer flexibilitet i livet. Du har kanske till och med funderat på att jobba som konsult, men tycker att det ändå känns lite osäkert. Just dig vill vi prata närmare med.

Men vi vill vara öppna och transparenta. Förväntar du dig en roll där allt är på plats, ramverken är satta, processerna är klara och att du kommer till ett fixt och färdigt paket? Då vill du inte vill läsa vidare. Om du däremot drivs av att bygga, utveckla, påverka och spela en viktig roll i Apoteksgruppens framfart på marknaden, då ska du inte göra något annat än att fortsätta läsa. Vi på Apoteksgruppen vill ta stora kliv på apoteksmarknaden, och då kan vi inte göra som alla andra.

Rollen som FarmaceutPoolare

Vi går rakt på sak – här erbjuder vi dig en attraktiv roll som påminner om en konsulttjänst, men med fast anställning hos en pigg uppstickare i branschen, kollegor som du lär känna, fast lön, flexibilitet i livet och dessutom i en nyckelroll inom Apoteksgruppen. I rollen som FarmaceutPoolare behöver du aldrig jaga uppdrag, du jobbar efter tydliga mål och får varje dag hjälpa kollegorna på våra apotek med personalbehov på olika platser i landet.

Du kommer att jobba som farmaceut där behoven finns, och ditt viktigaste uppdrag är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och du sköter allt från rådgivning och försäljning av läkemedel samt egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Till ditt dagliga stöd har du våra proffsiga bemanningscontrollers som har koll på vart behoven finns, när du behöver finnas på plats och hjälper dig strukturera din vardag. Utöver dina närmsta Poolare och bemanningscontrollers så kommer du att ha en nära dialog med våra regionchefer och apotekschefer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du rapporterar in i försäljnings- och driftorganisationen. Urval till intervjuer kommer att ske löpande, så tveka inte att kontakta oss snabbt.

Apoteksgruppen finns i hela Sverige

Vi har behov av dig i rollen som FarmaceutPoolare över hela landet. Men vi förstår också att din roll måste vara hållbar på sikt och därför kommer vi tillsammans med dig titta på vilka delar av Sverige som är logiska för dig och oss att täcka in. Vi vet konkret vart vi har störst behov av dig och din kompetens styrt av varifrån din utgångspunkt är. I och med detta är vi nyfikna på att diskutera med dig oavsett vart i landet du än bor.

Vad erbjuder Apoteksgruppen dig?

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där din utpräglade servicekänsla värdesätts. Här får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke och ställa dig bakom våra kärnvärden: vi bryr oss på riktigt, vi ligger steget före och visar på verklig skillnad. Ett roligt arbete där du får möjlighet att utvecklas, både genom att växa i arbetet och genom vår egen Apoteksgruppen Akademi. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. Vi bryr oss om hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Apoteksgruppen som kedja är i en spännande utvecklingsfas då vi sedan 2018 är en del av den internationella koncernen Euroapotheca. Under parollen “together we are better” har vi höga ambitioner att växa och utvecklas, både som apoteksaktör och som arbetsgivare. För att kunna göra det söker vi branschens mest engagerade medarbetare som vill vara med oss på resan!

Vårt engagemang sträcker sig också utanför apoteket – bland annat genom vårt samarbete med svenska FN-förbundets projekt Flicka som syftar till att stärka flickors rättigheter och förhindra barnäktenskap och könsstympning.

Din ansökan

Visst vill du bli en Poolare? Som nämnt kommer vi att intervjua löpande, så ansök redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eftersom vi värnar om din integritet. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Emil Stighäll på emil.stighall@apoteksgruppen.

Du är mer än välkommen att skicka oss just din ansökan!

Kontaktperson

Emil Stighäll

Emil.Stighall@apoteksgruppen.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

FarmaceutPoolare
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %