Senior Rekryteringsspecialist

Stockholm
Ansök senast 2019-10-27

Kort om vart vi står

Det händer mycket hos oss på Apoteksgruppen. Eftersom vi vill ta stora kliv på apoteksmarknaden så kan vi inte göra som alla andra. Kopplat till det så ”tar vi hem” rekrytering. Vi jobbar redan hårt och framgångsrikt med vårt varumärke som arbetsgivare, vårt employer brand. Nu vill vi bygga Sveriges vassaste rekryteringsteam. På riktigt. Om du har erfarenhet av rekrytering och vara en viktig del av uppbyggandet av en helt nystartad rekryteringsorganisation så ska du definitivt läsa vidare.      

Om rollen

Som Senior rekryteringsspecialist på Apoteksgruppen kommer du att ta hand om hela rekryteringsprocessen med fokus på ledande befattningar hos oss. Vid behov behöver du stötta rekryteringsteamet i andra processer vilket går hand i hand med vårt kärnvärde Vi bryr oss på riktigt.  

Vi vill att du är med och utvecklar våra processer och mindset kring rekrytering redan från början. Du kittlas av tanken att vara med och bygga Apoteksgruppens varumärke som arbetsgivare genom din professionalism, och blir inte skrämd av att du inte kommer till ett fixt och färdigt paket. Som Senior Rekryteringsspecialist är du med och sätter Apoteksgruppen på rekryteringskartan med hjälp av moderna verktyg, rekryteringstrender, en briljant kandidatupplevelse, caseintervjuer och digitalisering. Du blir en viktig del av, och ingår i ett dedikerat rekryteringsteam. Du rapporterar till Head of Employer Branding & Recruitment och kommer att jobba nära våra ledare i organisationen.

Är du den vi söker?

På Apoteksgruppen gillar vi ärlighet. Att jobba med rekrytering i vår bransch är inte enkelt utifrån en tuff konkurrenssituation, kompetensbrist och ständiga förändringar inom det farmaceutiska området. Men du som läser det här skräms inte av det svåra.

”Du som söker den här rollen har tänkt tanken ’det borde gå att göra rekrytering bättre, snabbare, effektivare och roligare’ lite för många gånger. Eftersom du troligtvis jobbar med rekrytering idag så söker du en position där du får utrymme för att tänka kreativt och ta rekrytering till nästa nivå. Ja precis, det är dig vi pratar till.”

Du som söker har ca fyra till fem års erfarenhet av rekrytering, gärna från olika branscher. Du förstår direkt vad vi menar när vi säger ”social recruitment” och har sedan en tid tillbaka knäckt koden genom att dagligen använda sociala medier som ett givet verktyg för att både annonsera, uppvakta, kommunicera med och rekrytera marknadens bästa kandidater.

Vi tror att du har en akademisk utbildning som personalvetare eller inom marknadsföring och/eller kommunikation (eller liknande relevant utbildning och erfarenhet). Du har också dokumenterat goda resultat av dina rekryteringsinsatser, och vi tror även att du jobbat med testverktyg. Har du tillhörande certifiering så är det ett plus. 

Du som person

Dina personliga egenskaper är viktiga eftersom du blir ansiktet utåt i både rekryterings- och employer brandingaktiviteter. Vi ställer också höga krav på din sociala och kommunikativa förmåga i dialog med våra kandidater, chefer och medarbetare. Som person har du en hög integritet och är samtidigt skicklig på att nätverka och att få med dig människor genom att ha glimten i ögat och en stor portion humor. Du kan såklart ställa dig bakom våra kärnvärden Bry oss på riktigt, Ligga steget före och Visa verklig skillnad. För uppdraget krävs att du behärskar engelska språket i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. 

Apoteksgruppen kan erbjuda dig

Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare, intelligenta och kompetenta medarbetare och behövande kunder på en konkurrensutsatt marknad.

Placeringsorten är Stockholm, Södermalm på Apoteksgruppens huvudkontor men flyttar till nya fina lokaler i Stadshagen under Q2 2020.

Vill du vara med oss på en stark tillväxtresa där du och din insats kommer att göra skillnad, då är du varmt välkommen att skicka oss din intresseansökan.

Ansökan

Vi hoppas verkligen att du vill söka det här jobbet. Om det är ett rungande ja på frågan, så vill vi att du redan i din ansökan kort beskriver när du stod inför en rekryteringsutmaning (problem), vad du gjorde (aktivitet) och vad utfallet blev (resultat). Ansök redan idag, dock senast söndagen den 27 oktober. Vi kommer att intervjua löpande, så tveka inte att söka det här spännande jobbet på en gång. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil.  Har du frågor om tjänsten kontakta Daniel Gelin, Head of Employer Branding & Recruitment, telefon 08-563 022 09.

Varmt välkommen med just din ansökan!

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen.

Kontaktperson

Daniel Gelin

daniel.gelin@apoteksgruppen.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Senior Rekryteringsspecialist
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %