Junior Rekryteringspartner

Stockholm
Ansök senast 2019-11-04

Kort om vart vi står

Det händer mycket hos oss på Apoteksgruppen. Eftersom vi vill ta stora kliv på apoteksmarknaden så kan vi inte göra som alla andra. Kopplat till det så ”tar vi hem” rekrytering. Vi jobbar redan hårt och framgångsrikt med vårt varumärke som arbetsgivare, vårt employer brand. Nu vill vi bygga Sveriges vassaste rekryteringsteam. På riktigt. Om du har en del erfarenhet av rekrytering och vill vara en viktig del av uppbyggandet av en nystartad rekryteringsorganisation så ska du definitivt läsa vidare.

Om rollen

Som Junior Rekryteringspartner på Apoteksgruppen kommer du att ta hand om hela rekryteringsprocessen med fokus på farmaceutisk kompetens till våra apotek. Det innebär att lära känna marknaden, jobba nära universiteten och kårerna, jobba med våra praktikfrågor, vara med på mässor runt om i landet och att ständigt ha ”örat mot rälsen” och lyssna in våra chefers behov. Du jobbar tillsammans i ett rekryteringsteam och kommer även att vara inblandad i Employer Branding-aktiviteter, vilket du tycker är en ytterligare lockelse med rollen.

Vi vill att du är med och utvecklar våra processer och mindset kring rekrytering redan från början. Som Junior Rekryteringspartner är du med och sätter Apoteksgruppen på rekryteringskartan med hjälp av moderna verktyg, rekryteringstrender, en briljant kandidatupplevelse, caseintervjuer och digitalisering. Du rapporterar till Head of Employer Branding & Recruitment.

Är du den vi söker?

På Apoteksgruppen gillar vi ärlighet. Att jobba med rekrytering i vår bransch är inte enkelt utifrån en tuff konkurrenssituation, kompetensbrist och ständiga förändringar inom det farmaceutiska området. Men du som läser det här skräms inte av det svåra.

”Du som söker den här rollen har inte nödvändigtvis flera års erfarenhet av rekrytering, men har på ett eller annat sätt varit i kontakt med ämnet. Du har redan hunnit känna och tänka att rekrytering borde gå att göra bättre, snabbare, effektivare och roligare. Vi söker dig som har rätt attityd och inställning, glimten i ögat, ett starkt pannben och som inte är rädd för det svåra. Det är dig vi vill prata med.”

Du har mest troligt både searchat med hjälp av LinkedIn och/eller Facebook, screenat och ringt kandidater och fått hålla i intervjuer. Du förstår direkt vad vi menar när vi säger ”social recruitment” och är bekväm med att dagligen använda sociala medier som ett givet verktyg för att både annonsera, uppvakta, kommunicera med och rekrytera marknadens bästa kandidater. Om du redan bekantat dig med ett testverktyg och tillhörande certifiering så är det ett plus, men inte ett krav.

Vi tror att du har en akademisk utbildning som personalvetare eller inom marknadsföring och/eller kommunikation (eller liknande relevant utbildning och erfarenhet).

Du som person

Det vi nämner ovan är viktigt. Men återigen - din attityd, ditt stora hjärta och passion för rekrytering och din humor är ännu viktigare eftersom du blir ansiktet utåt i både rekryterings- och employer brandingaktiviteter. Vi ställer också höga krav på din sociala och kommunikativa förmåga i dialog med våra kandidater, chefer och medarbetare. Som person har du en hög integritet och är samtidigt skicklig på att nätverka och att få med dig människor. Du kan såklart ställa dig bakom våra kärnvärden Bry oss på riktigt, Ligga steget före och Visa verklig skillnad. För uppdraget krävs att du behärskar engelska språket i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.

Apoteksgruppen kan erbjuda dig

Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare, intelligenta och kompetenta medarbetare och behövande kunder på en konkurrensutsatt marknad.

Placeringsorten är Stockholm, Södermalm på Apoteksgruppens huvudkontor men flyttar till nya fina lokaler i Stadshagen under Q2 2020.

Vill du vara med oss på en stark tillväxtresa där du och din insats kommer att göra skillnad, då är du varmt välkommen att skicka oss din intresseansökan.

Ansökan

Vi hoppas verkligen att du vill söka det här jobbet. Om det är ett rungande ja på frågan, så vill vi att du redan i din ansökan kort beskriver när du stod inför en rekryteringsutmaning (problem), vad du gjorde (aktivitet) och vad utfallet blev (resultat). Ansök redan idag, dock senast söndagen den 3 november. Vi kommer att intervjua löpande, så tveka inte att söka det här spännande jobbet på en gång. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta Daniel Gelin, Head of Employer Branding & Recruitment, telefon 08-563 022 09

Varmt välkommen med just din ansökan!

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen.

Kontaktperson

Daniel Gelin

daniel.gelin@apoteksgruppen.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Junior Rekryteringspartner
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %