Farmaceut till Saltsjöbaden

Stockholms län
Ansök senast 2020-01-19

Gillar du omtänksam försäljning och att ha kunden i fokus? Motiveras du också av att bygga team och sprida dina goda idéer? Då skall du söka dig till vårt apotek i Saltis! Vi börjar om från början med ett nytt team, och en ny apotekschef. Här får du möjlighet att inte bara samarbeta med dina kollegor och din chef utan även ha ett nära samarbete med regionchef och försäljningschef. Tillsammans vill vi bygga ett nytt framgångsrikt apotek i framkant!

Det bästa med Apoteksgruppen Saltsjöbaden

Apoteksgruppen vid Saltsjöbaden är mitt upp i en förändringsresa som vi nu, med din hjälp, önskar att skapa något riktigt bra av. Apoteket är nyrenoverat och ligger vid ett litet köpcenter som är omringat av olika vårdenheter. Vi har goda samarbeten med en vårdcentral, tandläkarmottagning samt veterinär som ligger ett stenkast bort. Det går att ta sig kommunalt till oss eller så väljer du bilen, då vi har gott om kostnadsfri parkering. Vi är stolta över att vi har trevliga och trogna kunder som vi månar om. Här får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Våra öppettider är vardagar mellan kl 10.00 - 19.00. På lördagar har vi öppet 10.00 - 15.00. På söndagar håller vi stängt.

Din roll som Farmaceut

Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel, egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Du är legitimerad receptarie eller apotekare på jakt efter ett omväxlande arbete där din utpräglade servicekänsla värdesätts. Vid intresse finns även möjlighet till att vara läkemedelsansvarig.

Du arbetar tillsammans med ett team som tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Hel- eller deltid kan diskuteras.

Vad erbjuder vi dig?

Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare, intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt. 

Vårt engagemang sträcker sig också utanför apoteket – bland annat genom vårt samarbete med svenska FN-förbundets projekt Flicka som syftar till att stärka flickors rättigheter och förhindra barnäktenskap och könsstympning.

Din ansökan

Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Ansök redan idag, urval sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja, tel. 076 824 60 04.

Varmt välkommen med just din ansökan!

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen

Kontaktperson

Josefin Träpja

josefin.trapja@weselect.com

076 824 60 04

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Farmaceut till Saltsjöbaden
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %