Farmaceuter till Gnesta

Södermanlands län
Ansök senast 2019-12-28

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Nu söker vi kollegor till Apoteksgruppen i Gnesta där du välkomnas till våra två apotek och blir en del av en stor gemenskap med möjlighet till fortsatt personlig utveckling. Du utgår från ett av apoteken men behöver vara flexibel inför att fördela din tid på båda apoteken varav den ena är vår nyetablering i Stop köpcentrum i ljusa och fina lokaler. Du passar perfekt i vårt team om du gillar att ta eget ansvar och vara delaktig i utvecklingen av din framtida arbetsplats.

Sugen på något nytt i ditt liv? Ta steget och skicka in en ansökan!

Din roll som Farmaceut på Apoteksgruppen

Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel och egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Du är legitimerade receptarie eller apotekare på jakt efter ett omväxlande arbete där din utpräglade servicekänsla värdesätts. Här får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag. Du arbetar tillsammans med ett team som tillsammans tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.  

Vi söker nu farmaceuter och tjänsterna är tillsvidareanställningar. Hel- eller deltid kan diskuteras. Urval till intervjuer sker löpande, så tveka inte att kontakta oss snabbt. Vi har öppet på vardagar samt lördagar, med fördelaktiga öppettider för dig som medarbetare!

Vad erbjuder vi dig?

Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Vårt engagemang sträcker sig också utanför apoteket – bland annat genom vårt samarbete med svenska FN-förbundets projekt Flicka som syftar till att stärka flickors rättigheter och förhindra barnäktenskap och könsstympning.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, i din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig Apotekschef Hussain Abdulwahab tel. 070 450 10 03

Varmt välkommen med just din ansökan!

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet. Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek som drivs både centralt och som franchise i Litauen, Lettland, Estland, Polen, Sverige. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3750 anställda på drygt 640 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Kanske du brinner för att en dag driva ditt eget apotek?

Kontaktperson

Hussain Abdulwahab

Hussain.Abdulwahab@apoteksgruppen.se

+46704501003

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Farmaceuter till Gnesta
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %