Apotekschef till Tanum

Västra Götalands län
Ansök senast 2020-06-26

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss! I den här rollen på det här apoteket erbjuder vi dig ett fast lönetillägg månadsvis. Mer detaljer kring vårt erbjudande berättar vi gärna mer om när vi träffas för en intervju.

Apoteksgruppen Tanum

Är du en farmaceut med meriter som Apotekschef som drivs av att inspirera och motivera dina kollegor? Då är du helt rätt för den här tjänsten! Apoteksgruppen Tanum drivs som ett kluster där du kommer få möjligheten att jobba på tre av våra fantastiska apotek. Västkustens pärla som vi brukar kalla det! Här får du vara med på en spännande resa och bygga något nytt då ett av våra apotek, Apoteksgruppen Tanumshede just flyttade in i nya fräscha lokaler! Vill du vara med och bygga något riktigt, riktigt bra? Då ska du skicka in din ansökan redan idag!

Vi har öppet kl 09.00-18.00 på vardagar, kl 10.00-13.00 på lördagar och stängt på söndagar.

Din roll som Apotekschef

Vi söker nu en Apotekschef som har det övergripande ansvaret för resultat, försäljning, drift, kvalitet och medarbetare på ditt apotek. Ditt uppdrag är att styra verksamheten, inspirera dina medarbetare och säkerställa att ni gör det ni beslutat göra. För att nå dina mål coachar du dina medarbetare i deras dagliga arbete och i deras utveckling.

Du leder ett team som tillsammans tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på hel- eller deltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vad erbjuder vi dig?

Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig regionchef Hooman Soheilzad på Hooman.Soheilzad@apoteksgruppen.se.

Vi ser verkligen fram emot din ansökan!

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen.

Kontaktperson

Hooman Hooman Soheilzad

hooman.soheilzad@apoteksgruppen.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %