Öppen ansökan till våra apotek

Hela Sverige

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga Hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Vad innebär Öppen ansökan?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med farmaceuter och apotekstekniker runt om i hela landet och genom att ansöka längre ner på denna sidan har vi möjlighet att diskutera jobbmöjligheter med just dig!

Vad erbjuder vi dig som arbetar på våra apotek?

Ett roligt arbete där du får möjlighet att utvecklas, både genom att växa i arbetet och genom vår egen Apoteksgruppen Akademi. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. Vi bryr oss om hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Apoteksgruppen som kedja är i en spännande utvecklingsfas då vi sedan 2018 är en del av den internationella koncernen Euroapotheca. Tillsammans har vi höga ambitioner att växa och utvecklas, både som apoteksaktör och som arbetsgivare. För att kunna göra det söker vi branschens mest engagerade medarbetare som vill vara med oss på resan! Vårt engagemang sträcker sig också utanför apoteken – bland annat genom vårt samarbete med svenska FN-förbundets projekt Flicka som syftar till att stärka flickors rättigheter och förhindra barnäktenskap och könsstympning.

Hur skickar du din intresseanmälan?

Genom att fylla i dina kontaktuppgifter nedan och svara på några korta frågor har vi möjlighet att hitta en matchning mellan dig och något eller flera av våra apotek. Om du vill går det även bra att registrera din LinkedIn-profil eller bifoga ditt CV, men det är valfritt! Har du frågor så går det bra att kontakta oss på Apoteksgruppens HR-avdelning via mail på rekrytering@apoteksgruppen.se

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %