Apotekschef till Smedjebacken

Dalarnas län
Ansök senast 2020-05-29

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss! I den här rollen på det här apoteket erbjuder vi dig ett fast lönetillägg månadsvis. Mer detaljer kring vårt erbjudande berättar vi gärna mer om när vi träffas för en intervju.

Apoteksgruppen Smedjebacken

Apoteksgruppen Smedjebacken är ett lokalt apotek som alltid enligt vårt motto ger det där lilla extra, i varje kundmöte. Här får du verkligen använda din kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående - varje dag. Du välkomnas till ett nyrenoverat, stort och fräscht apotek som också är det enda apoteket på den lokala orten med en lojal kundkrets. Tillsammans med ett blivande team om sex kollegor tar ni väl hand om våra fantastiska kunder och arbetar för att göra Apoteksgruppen Smedjebacken till det bästa apoteket i landet! Vi söker nu dig som delar vårt stora intresse för hälsa, kundbemötande, teamwork och energi.

Apoteksgruppen Smedjebacken ligger på Johan Ahlbäcks plats 8 och har öppet vardagar kl 09.00-18.00 och lördagar kl 10.00-13.00.

Din roll som Apotekschef

Vi söker nu en Apotekschef med farmaceutisk legitimation som har det övergripande ansvaret för resultat, försäljning, drift, kvalitet och medarbetare på apoteket. Ditt uppdrag är att styra verksamheten, inspirera dina medarbetare och säkerställa att ni gör det ni beslutat göra. För att nå dina mål coachar du dina medarbetare i deras dagliga arbete och i deras utveckling.

Du leder ett team som tillsammans tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på hel- eller deltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vad erbjuder vi dig?

Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag! I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig regionchef Jessica Eriksson tel. 070-2753035.

Välkommen med din ansökan!

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen.

Kontaktperson

Jessica Eriksson

Jessica.Eriksson@apoteksgruppen.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %